A Sant Joan de Déu València creem llar per a persones que no ho tenen. Per a fer-ho possible comptem amb el suport d’administracions públiques, Obra Social Sant Joan de Déu, el voluntariat i l’empresariat, però fa falta continuar comptant amb la implicació de la societat. De cara a aquest Nadal, hem organitzat una sèrie d’activitats sota el títol #DeseoUnHogar encaminades a sensibilitzar a la societat sobre el sense llar i fer una crida a la col·laboració.

Al llarg de les pròximes setmanes anirem desenvolupant un conjunt d’iniciatives que posaran el focus en les realitats de les persones sense llar. En aquest sentit, la setmana que ve es revelarà un anunci en un dels carrers més transitats de València. La peça publicitària mostrarà un missatge creat per les persones sense llar, una crida d’atenció sobre la importància de comptar amb una llar.

Més endavant, el 19 de desembre, realitzarem una acció de carrer per a sensibilitzar sobre el sense llar. Comptarem amb una taula informativa i una activitat de reflexió proposada entorn dels desitjos que puguem tindre cada persona i sobre el que significa tindre una llar. Les activitats es completaran amb el visionat d’un vídeo-documental participatiu, realitzat per les pròpies persones residents en el centre d’acolliment i els habitatges d’inclusió. 

La peça audiovisual mostrarà l’essència dels qui som i alhora que convidarà a la reflexió mitjançant testimonis sobre el sensellarisme des de diverses perspectives. Aquest vídeo resumirà les diferents activitats entorn a l’art com a eina d’inclusió social dutes a terme des de Sant Joan de Déu al mateix temps que mostrarà les accions de la campanya #DeseoUnHogar.

Formes de col·laboració

Amb aquesta iniciativa fem una crida per a unir-se a la nostra causa. De fet, existeixen diverses formes de col·laboració:

  • Compra de neules solidàries, de venda en l’alberg, quatre botigues d’El Corte Inglés a València i la nostra botiga online. Tenen un preu de venda de 5,95 €.
  • Compra de tests-planta solidaris, de venda en l’alberg i a la botiga Gos Estils. Tenen un preu de venda de 4 €.
  • Donatiu econòmic en la nostra web de campanya.
  • Comparteix la campanya #DeseoUnHogar

A més, les postals nadalenques institucionals han sigut elaborades per les persones usuàries conjuntament amb el voluntariat. Aquestes portaren el missatge de campanya.

T’uneixes a la campanya? Anima’t i comparteix #DeseoUnHogar amb les teues amistats!