Dijous que ve 4 d’abril, la Magic Line Sant Joan de Déu farà pública el lliurament dels 23.566€ recaptats per a projectes socials.

El pròxim dijous 4 d’abril, a les 19.00 h., en el Centre del Carmen de Cultura Contemporània, tindrà lloc l’acte de tancament de la primera edició Magic Line València (MLV), on es farà públic la destinació dels 23.566 €, la recaptació aconseguida pels equips que van participar en la caminata.

La Magic Line SJD és una mobilització solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu. El punt culminant de la mobilització és una caminada per equips i no competitiva, un punt de trobada dels equips, que quan s’inscriuen es posen un repte econòmic i durant els mesos previs a la caminada organitzen accions de captació de fons que acaben implicant milers de persones en tot el territori.

A l’acte assistiran representants dels diferents equips que van participar en la Magic Line: escoles, empreses i  associacions, compartint en una taula redona la seua experiència en aquesta mobilització solidària. Gràcies al repte aconseguit per  els 78 equips de la  MLV es podrà donar suport, amb 23.566 €,  a sis projectes d’inclusió social per a persones en situació de vulnerabilitat social a càrrec de les entitats següents:

Sant Joan de Déu Serveis Socials València: 21.166€. A Sant Joan de Déu Serveis Socials València acollim a les persones en situació de sense llar i exclusió social, les acompanyem en el procés de recuperació de la seua autonomia, afavorint l’accés a l’habitatge, l’ocupació i la salut, així com potenciem les seues relacions socials i vinculació a la comunitat.

Col·lectiu Soterranya: 1.200€. Soterranya promourà activitats socioeducatives fóra del seu entorn habitual per als xiquets i xiquetes del barri del Xenillet. Habitualment, els xiquets i xiquetes d’aquest barri fan la seua vida quotidiana sense tindre contacte amb la resta d’activitats socioculturals del municipi. Amb aquest projecte, se’ls ofereix una oportunitat per a poder conéixer altres realitats.

Payasospital: 1.200€. Incorpora intervencions artístiques en els centres hospitalaris com a suport terapèutic per als xiquets, xiquetes, adolescents i les seues famílies. Fer riure als pacients, el seu entorn i el personal mèdic, facilita la curació i l’adaptació als hospitals, així com millora la qualitat de vida en situacions de deterioració física i mental.

L’acte, que comptarà amb la presència d’Isabel Lozano, Regidora d’Igualtat i Polítiques d’Inclusió, en qualitat de Presidenta de la Universitat Popular de València, recollint el premi “Esport amb Valors”, finalitzarà amb l’actuació de Barretjazz, formació del col·lectiu de músics de Sedajzz.