La segona edició de la Magic Line València tindrà lloc el proper diumenge 2 de febrer. La Magic Line SJD és la mobilització solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu en favor de les persones en situació vulnerable. El punt culminant de la mobilització és una caminada per equips i no competitiva.

El valor de la Magic Line SJD radica en les accions de sensibilització i captació de fons que organitzen els equips durant els mesos previs a la caminada per a aconseguir el seu repte solidari. Fer xarxa és un dels pilars de la Magic Line SJD, la xarxa que fan institucions, proveïdors, empreses, comerços, centres educatius, artistes i altres col·lectius per tal de fer possible aquest esdeveniment i destinar el 100% dels fons aportats pels equips a projectes socials. Cada any s’aconsegueix recaptar prop de 400.000 € per a accions d’ajuda a persones en situació de sense llar o dependència, persones amb trastorn mental o discapacitat, persones majors, infància, etc.

Aquesta mobilització és una oportunitat per a vincular les empreses amb la realitat social que les envolta. Per a aconseguir els seus reptes solidaris, treballadors i treballadores poden col·laborar amb diferents accions com a rifes, cafés solidaris o articles solidàries, amb les quals recaptar fons que se sumen al marcador solidari de la Magic Line València i es destinaran als programes d’atenció social per a persones en situació de sense llar, que desenvolupa Sant Joan de Déu València. Aquest és el cas de El Corte Inglés, per exemple. El personal dels seus diferents centres a València van formar tres equips, que van desenvolupar accions solidàries com a rifes i venda de polseres per a recaptar un total de 3.710 Euros. A més, El Corte Inglés serà l’encarregat de dinamitzar l’eixida de 5 KM de la caminada. Cal destacar que aquest és el trajecte adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

 

INSCRIU-TE A LA MAGIC LINE VALENCIA, ÉS BEN SENZILL:

  1. CREA UN EQUIP DE 5 A 20 PERSONES
  2. ORGANITZA ACCIONS SOLIDÀRIES EN FAVOR DE LES PERSONES EN SITUACIÓ DE SENSE LLAR
  3. IX A CAMINAR EL 02/02/2020

 

CAMINAR TRANSFORMA!