Des de Sant Joan de Déu Serveis Socials València, treballem a favor de la Inclusió Social a través de l’accés a l’ocupació.

El programa ACOMBAE (Acompanyament i Busca Activa d’Ocupació) finançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a través del Fons Social Europeu, està dirigit a acompanyar les persones sense llar i en risc d’exclusió social, en el procés de la busca d’ocupació i també facilita l’accés a la formació específica que millora les possibilitats d’accés al mercat laboral.

Este projecte contempla el suport econòmic per a les persones beneficiàries, amb la finalitat de recolzar de forma integral este procés: estes ajudes poden anar des del pagament d’un servici de guarderia per a assistir a una entrevista de treball, fins a sufragar els gastos de transport relacionats amb la busca d’ocupació.

Les necessitats relacionades amb l’accés al mercat laboral per a les persones en situació d’exclusió social són moltes, per això continuem necessitant del suport d’empreses i altres actors socials que ens ajuden a afavorir la integració laboral de les persones que participen en el programa.

El permís de conduir és un requisit, que en la majoria d’ofertes de treball se sol·licita i per a poder atendre esta necessitat, s’ha establit una col·laboració amb l’Autoescola Súper Express, que ens ha facilitat 5 beques per a poder preparar-se l’examen teòric del permís de conduir.

Es tracta d’una autoescola diferent, una autoescola online però que a més gestiona tot el paperam i s’ocupa de les pràctiques.

 

Més informació: Autoescola Súper Express

 

En este moment dos persones, són beneficiàries d’esta nova col·laboració que millora les oportunitats d’accés al mercat laboral.