Un grup de cinc persones de l’alberg de Sant Joan de Déu ha finalitzat el Curs de Mecànica de Bicicletes. El diploma acredita les 180 hores d’aprenentatge i pràctica dutes a terme al llarg de dos mesos en el nostre Taller de Bicicletes Tàndem.

La formació en mecànica de bicicletes s’ha centrat en l’adquisició de competències i habilitats professionals, a més d’oferir formació relativa a l’atenció a client o l’assessorament tècnic. El curs ha anat a càrrec de Leonardo de la Cruz, expert en la matèria. A més, ha comptat amb el suport d’Alberto Quiles i Laura Mollà, responsables del programa d’Acompanyament i Búsqueda Activa d’Ocupació (ACOMBAE) de Sant Joan de Deú.

El Curs de Mecànica de Bicicletes és part de l’Itinerari Personalitzat d’Inserció (IPI) que estableix accions específiques per a cada participant. Tot això encaminat a afavorir el procés d’inserció sociolaboral de persones en situació de sense llar.

És una iniciativa cofinançada per la Unió Europea a través de el Programa Operatiu de Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.