Sant Joan de Déu València ha renovat part dels matalassos de l’alberg gràcies a la col·laboració de Dormitienda. L’empresa valenciana ha donat ja 15 matalassos com a part de la seua campanya ‘Compromiso 1 de cada 10’, una iniciativa per la qual es compromet a donar un matalàs per cada deu unitats venudes i destinar-los a col·lectius en risc d’exclusió.

La directora de Sant Joan de Déu València, Isabel Tortajada, agraeix el gest solidari de Dormitienda amb les persones en situació de sense llar. “El benestar emocional i físic són claus en el procés d’inserció sociolaboral dut a terme a Sant Joan de Déu i un bon descans contribueix enormement a afrontar cada dia amb energies renovades. Voldria agrair el compromís de Dormitienda i el seu CEO, Mònica Duart, amb la nostra entitat ja que és un exemple de col·laboració entre l’empresariat i les entitats socials “.

Per la seua banda, la CEO de Dormitienda subratlla la importància de la col·laboració: “la veritat és que per a nosaltres és fantàstic poder comptar amb un centre com Sant Joan de Déu, que fa una tasca tan magnífica, amb tant afecte i amb tanta dedicació. Estem encantats de poder dur a terme aquestes donacions de matalassos i de l’aliança que tenim amb Sant Joan de Déu”.

Visita i vídeo

La relació entre Dormitienda i Sant Joan de Déu es va iniciar l’any passat. A la finals de 2020, Dormitienda va obrir dos de les seues botigues de València per acollir durant una nit a persones en situació de sense llar i celebrar el Nadal. Esta experiència va quedar recollida en un vídeo en què algunes de les persones participants expliquen les seues experiències.

Més recentment, Duart va visitar l’alberg de Sant Joan de Déu i el centre de formació per a l’ocupació, que inclou el taller de mecànica de bicicletes per conèixer de primera mà a les persones usuàries i el treball de l’equip de professionals de l’entitat.