Com cada 8 de març, la Família Hospitalària de Sant Joan de Déu celebra la festa del seu fundador. Joan de Déu va ser un home amb una profunda espiritualitat que va dedicar la seua vida completament a les persones malaltes i  pobres. El seu exemple, doncs, inspira totes i cadascuna de les activitats que desenvolupem en el nostre dia a dia.

Sant Joan de Déu València ha preparat una sèrie d’activitats per a commemorar l’efemèride.  En primer lloc, dimarts 3 de març es desenvolupa un taller de Transmissió de Valors. Dissabte 7 de març, a les 21.00 hores, comença una vigília en honor a la festivitat de Sant Joan de Déu en la Sala d’actes de l’Alberg. Diumenge 8 de març se celebrarà una xarrada sobre la vida i valors de Sant Joan de Déu, seguida d’una Xocolatada en el nostre Alberg. Finalment, dilluns 9 de març, se celebrarà un Taller de Valors en el Centre ocupacional, seguit d’una Eucaristia i un dinar en la Sala d’actes de l’Alberg.

Coincidint amb la festivitat de Sant Joan de Déu, s’han fet públics els projectes guanyadors de la XI edició del Premi a la Millor Iniciativa d’Hospitalitat. Els projectes guanyadors han sigut els següents:

Primer Premi: Instagram: una eina terapèutica per al tractament de l’anorèxia i la bulímia (HSJD Barcelona).
Segon Premi: Homenatge al final de vida (SJD Terres de Lleida).
Tercer Premi: Acolliment integral a persones sol·licitants de protecció internacional amb problemes de salut mental (Fundació Bayt-al-Thaqafa).

Desitgem a tots i totes un feliç Dia de Sant Joan de Déu.