El curs de castellà per a persones migrants millora les perspectives sociolaborals de les persones participants

Un grup de sis persones usuàries de Sant Joan de Déu està cursant un taller de castellà el què facilitarà el seu procés d’inserció sociolaboral. El curs ‘Castellà per a Persones Migrants de nivell A1’ es desenvolupa tots els dijous des de principis de març. Es tracta de classes pràctiques de dos hores de durada en què les persones adquireixen competències lingüístiques bàsiques.

Les classes presencials es realitzen al nostre Centre Ocupacional Tàndem i són ateses per sis persones migrants de l’alberg i les vivendes d’inserció de Sant Joan de Déu València. El taller, impartit per professionals de Costa de Valencia – Centro de Formación e Idiomas, forma part dels itineraris de formació dissenyats atenent a les necessitats de cada persona usuària amb l’objectiu de facilitar la seva integració sociolaboral.

L’alumnat participa en el nostre programa d’Acompanyament i Búsqueda Activa d’Ocupació (ACOMBAE), finançat pel Programa Operatiu de Fons Social de la Unió Europea i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.