El proper 5 d’octubre, t’esperem en la inauguració de l’exposició que han realitzat les alumnes de 2º de Belles arts, juntament amb la seua professora Felicia Puerta,  en un projecte de mediació artística per a  persones en situació de sense llar.

L’exposició tindrà lloc en l’Espai Llimera, (C/Timoneda, 6 València) a les 19:00 hores. Descarregar cartell de l’exposició.

Aquesta experiència d’Aprenentatge Servei (ApS), sorgeix de la concepció que la inclusió social de les persones sense llar, no solament pot entendre’s des de la necessitat de tenir una residència: també cuidem i afavorim la salut, la formació i l’ocupació i el dret a l’oci i al temps lliure. Des d’aquesta postura, iniciem aquesta experiència de “Mediació artística”.

Felicia Puerta, professora de Belles Arts i coordinadora del projecte, apunta que la funció de la mediació a través de l’expressió artística, consisteix en un acompanyament en el procés de recuperació de la seguretat i l’autoreflexió. D’aquesta manera, la “pràctica guiada” a  través dels tallers treballa de manera personalitzada, posant en valor habilitats, trasllada el suport i la motivació per a enfortir la independència emocional.

Després de  l’aïllament que comporta el “sensellarisme”, proposar exercicis que permeten col·laborar i compartir en una producció conjunta, conjuminar la consciència i les capacitats individuals és un dels objectius principals: tornar a sentir afecte del grup per a alleujar la solitud.

ESPEREM QUE ENS ACOMPANYEU EN LA INAUGURACIÓ, I GAUDIR JUNTS D’AQUESTA NOVA EXPERIÈNCIA D’APRENENTATGE I ART.