El pròxim 27 de novembre se celebra a nivell internacional l’esdeveniment #GivingTuesday 2018. La campanya Giving Tuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguen aliments, diners, temps, objectes de segona mà, etc.

Des de Sant Joan de Déu Serveis Socials València hem llançat el nostre repte per a seguir millorant els processos d’inclusió social de les persones sense llar: condicionar els espais d’intervenció amb una perspectiva de valors.

A Sant Joan de Déu Serveis Socials València donem atenció a persones sense llar, basada en valors com a Hospitalitat, Qualitat, Respecte, Responsabilitat i Espiritualitat. L’acolliment i l’atenció personalitzada són aspectes diferencials del nostre model d’intervenció, que posem en pràctica cada dia a través del nostre equip humà.

Les nostres instal·lacions són la porta d’entrada a la construcció d’una llar i un nou projecte de vida per a les persones que atenem. Per a aquest #GivingTuesday 2018 ens hem proposat adaptar i renovar el mobiliari per a crear un entorn més càlid i humanitzat que dignifique i afavorisca els processos d’inclusió social. Ens plantegem els objectius següents:

– Millora del confort psicològic i ambiental.

– Desenvolupament d’espais d’espera còmodes i acollidors.

– Condicionament del despatx de primer acolliment.

– Espais que afavorisquen la participació activa de les persones usuàries.

ENS AJUDES A CONDICIONAR ELS NOSTRES ESPAIS AMB VALORS?

Fes un donatiu a través de la plataforma www.migranodearena.org

Si eres una empresa i vols donar mobiliari, posa’t en contacte amb nosaltres en info@val.ohsjd.es o 96 366 50 70

 

ACCEDEIX A TOTA LA INFORMACIÓ DES D’ACÍ