Sant Joan de Déu València comptarà pròximament amb una persona especialista en teràpia ocupacional. La incorporació serà possible gràcies a una subvenció atorgada per la Fundació “la Caixa”. Esta ajuda també permetrà habilitar un espai autònom dedicat a l’oci i temps lliure saludable.

La fundació bancària dóna suport a la Sant Joan de Déu València de forma regular, la seua col·laboració fa possible la millora l’atenció integral de persones en situació de sense llar. Este nou lloc se centrarà en l’elaboració dels programes de rehabilitació i atenció a persones amb dificultats de salut mental residents a l’alberg.

La persona especialista en teràpia ocupacional també participarà en l’assistència, la qualitat, la docència i la investigació, aplicant el model de gestió del centre. A més, realitzarà intervencions de suport i acompanyament grupal i individual, d’acord amb els programes individualitzats i de rehabilitació generals.

L’acord ha sigut signat pel gestor de Banca d’Institucions de CaixaBank, José Manuel González Rodríguez, i la directora de Sant Joan de Déu València, Isabel Tortajada, i ha comptat amb el Germà Superior de la Comunitat, Benjamín Pamplona.