La Província d’Aragó-Sant Rafael estrenem monogràfic online i gratuït sobre innovació, valor indiscutible per a millorar la qualitat de vida de les persones i el funcionament de les instituciones.

La publicació inclou articles de reflexió, entrevistes, reportatges i vídeos que ens presenten aquelles iniciatives més innovadores que estan desenvolupant-se en els nostres centres en els àmbits assistencials, socials, docents i investigadors.

 

La innovació ens manté en un procés continu de canvi, millora, adaptació i aprenentatge. Sant Joan de Déu va ser un innovador en l’atenció als més vulnerables i nosaltres volem seguir els seus passos. Per això, hem publicat en aquesta pàgina web un monogràfic per a aprofundir sobre el valor de la innovació i donar a conéixer les iniciatives més innovadores que es desenvolupen en els centres assistencials, socials, docents i investigadors.

​Tots aquests continguts es podran seguir en les nostres xarxes socials amb l’etiqueta #SJDInnova (Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIN).

 

ACCÉS AL MONOGRÁFIC

ACCÉS Al REPORTATGE DE SANT JOAN DE DÉU  VALÈNCIA