Com a part de la celebració del dia del seu fundador, Mossén Sol, el Col·legi Pío XII de València va desenvolupar el mes de febrer passat una sèrie d’activitats solidàries, entre els beneficiaris de les quals es troba Sant Joan de Déu Serveis Socials València. Al llarg del dia, professors, alumnes i familiars van participar en la gestió de la cafeteria del centre, van organitzar un rasclet solidari i diversos concerts, tot això amb l’afany de recaptar fons per a ajudar la nostra entitat.

L’èxit de les activitats va ser molt notable, perquè es va recaptar un total de 1119,71€ que van ser lliurats personalment pels delegats dels cursos de batxillerat i ESO. El generós donatiu es destinarà a finançar l’alberg de Sant Joan de Déu València, programa destacat de l’acció social que desenvolupa l’entitat.

L’alberg, amb capacitat per a 50 persones, és un recurs que ofereix, amb caràcter temporal, allotjament, manutenció, formació i suport social. Constitueix un instrument bàsic per a desenvolupar intervencions de normalització de la convivència, actuant com a suport en els processos de reinserció social. A més de les instal·lacions adequades, l’alberg disposa d’un equip professionalitzat que acompanya a la persona usuària en el seu procés d’inserció social, i un servei de voluntariat que dóna suport a la dinàmica del seu dia a dia.

Sant Joan de Déu Serveis Socials València agraeix profundament el gest de la comunitat educativa del Col·legi Pío XII, que permetrà una millor atenció a les persones que més ho necessiten.