La Generalitat Valenciana ha acordat atorgar la Medalla a l’Mèrit per Accions a favor de la Igualtat i per una Societat Inclusiva a Sant Joan de Déu València. La Distinció és un reconeixement al treball realitzat per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu a València des de fa més de 125 anys.

El guardó serà lliurat al Palau de la Generalitat el 9 d’octubre en un acte institucional en què también és premiarà destacades personalitats i ‘entitats valencianes. Este reconeixement és produeïx uns mesos abans de l’30 aniversari de l’inici de la segona etapa de l’Ordre a València centrada des de 1992 en acollir, acompanyar i generar oportunitats per a persones en situació de sense llar.

Des de Sant Joan de Déu València agraïm la sensibilitat de la Generalitat Valenciana. Al mateix temps, fem extensible el reconeixement a tota la família de Sant Joan de Déu i totes aquelles persones i ‘entitats que han estat i estan al nostre costat.

Reconeixement a el sector social i les persones sense llar

Sentim que la distinció va més enllà, ja que és un agraïment a la tasca de totes les entitats socials de la Comunitat Valenciana que treballen sense descans per un món millor.

Igualment, el guardó és un reconeixement a la lluita diària de les persones sense llar per aconseguir un nou projecte de vida.

Gràcies!