Sant Joan de Déu València celebra per tercer any consecutiu la Magic Line a la capital del Túria. El dia 13 de juny la mobilització solidària caminarà amb el lema #MésQueMai. La caminada va nàixer amb la voluntat d’ajudar i acompanyar a qui més ho necessita, és ara amb la COVID-19 quan volem demostrar que la solidaritat no s’atura i s’obri més camí més que mai.

Este any l’esdeveniment solidari s’ha adaptat a les circumstàncies sanitàries per oferir un recorregut segur, els fons recaptats aniran destinats a projectes socials dirigits a persones afectades per la pandèmia.

Esdeveniment segur i amb recorregut lliure
Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de l’esdeveniment: www.magiclinesjd.org/es/valencia. Enguany, les inscripcions seran per grups bambolla, en equips de 2 a 6 persones. Grups de famílies, escoles, amistats i empreses crearan el seu Bubble Team i se sumaran com sempre a un repte solidari per captar fons, que es destinaran a projectes socials dirigits a persones en situació de vulnerabilitat.

La nova modalitat d’este any també contempla que es puga crear un Magic Team: este és un equip líder, també de 2 a 6 persones, però que té la capacitat d’aglutinar a altres Bubble Teams, per exemple, d’una mateixa escola o empresa .

A més, les característiques especials de la Magic Line d’aquest any facilitaran la participació d’equips des de qualsevol punt de la planeta. Serà un esdeveniment 100% segur amb la novetat de comptar amb un recorregut lliure. És a dir, cada equip triarà per on caminar i podrà fer la Magic Line a València o des de qualsevol racó de món.

Abans del dia de l’esdeveniment, els equips hauran de marcar el recorregut en l’App de la Magic Line i entre totes les persones participants es formarà el gran mapa de la solidaritat. Una de les característiques que fa de la Magic Line un esdeveniment especial és que no és una competició, totes les persones guanyen: caminem juntes, cap avant i deixant un impacte d’alegria, cultura i solidaritat allà per on passem.

Pal·liar les conseqüències de la pandèmia
La crisi sanitària que estem vivint ha comportat conseqüències econòmiques i socials dramàtiques, especialment per a aquelles persones que ja vivien una situació de vulnerabilitat. Per això, la Magic Line és més necessària que mai: este any tots els recursos que s’aconseguiran es destinaran a projectes socials dirigits a les persones que pateixen les conseqüències de la pandèmia.

A Sant Joan de Déu València ens agrada cuidar i ho hem fet abans, durant i ho seguirem fent després de la pandèmia, gràcies a el compromís de totes les persones que dia a dia ens ajuden a fer-ho. I ho farem caminant com ho hem fet sempre: sense deixar ningú darrere.

Més informació sobre la Magic Line a València i resultats d’edicions anteriors.