Els banys de la segona planta de l’alberg estan sent renovats gràcies a un conveni de col·laboració amb l’empresa Leroy Merlin. Gràcies est eacord amb la multinacional del bricolatge, els lavabos seran actualitzats a les noves necessitats de centre.

La relació amb Leroy Merlin ve d’abans, ja que a finals de 2019 va reformar els banys de la primera planta. A més, en aquella ocasió també va donar 6 sofàs destinats a l’alberg i vivendes. El muntatge dels mobles es va realitzar de manera conjunta entre dos professionals de l’empresa i quatre persones usuàries de Sant Joan de Déu.

La directora de Sant Joan de Déu València agraeix enormement el compromís de Leroy Merlin i destaca que es tracta d’una col·laboració que va més enllà d’una acció puntual. Al mateix temps indica: “la reforma dels banys significarà una millora de les condicions de vida dels residents a l’alberg, entre les quals també hi ha persones d’edat avançada”.

Leroy Merlin és una multinacional francesa que es va implantar a Espanya el 1989 on compta amb 130 botigues. És una empresa compromesa que aposta per la sostenibilitat i la col·laboració amb entitats socials com Sant Joan de Déu. La reforma dels banys va a càrrec de la botiga Leroy Merlin Aldaia, ubicada al Centre Comercial Bonaire.