El 24 d’octubre de 2019, de 20.00 a 2.00 h, es realitzarà un cens per a conéixer el nombre de persones en situació de carrer.

Les entitats socials intentem reunir 400 voluntaris i voluntàries per a recórrer la ciutat de València i fer possible aquest cens. Tots els voluntaris rebran una formació la setmana anterior. SUMA’T A AQUESTA INICIATIVA!

Per a més informació punxa en aquest enllaç: http://tiny.cc/4jk9bz.

I si vols inscriure’t emplena aquest formulari: http://tiny.cc/qlk9bz 

 

PER QUÈ VOLEM REALITZAR UN CENS?

La idea de la realització del cens sorgeix de la necessitat de conéixer el nombre real de població de la ciutat de València que es troba en situació de sense llar, amb la intenció de dimensionar el problema de l’exclusió residencial i assenyalar línies estratègiques d’acció, tant per a entitats socials com administracions públiques, que servisquen per a millorar la vida de les persones en situació de sense llar de la nostra ciutat.

QUÈ VOLEM VISIBILITZAR?

És important tindre una idea de la magnitud d’aquest problema. Convivim amb aquesta realitat diàriament, però per a gran part de la societat roman invisible.

Dins de la classificació de persones en situació de sense llar trobem 4 grans blocs: Sense Sostre, Sense Habitatge, Habitatge Insegur i Habitatge Inadecuat.

En el cens que desenvoluparem ens centrarem en les dues primeres categories: les persones que es troben dormint a la intempèrie i les que es troben aqueixa nit en recursos residencials (albergs).

COM HO FAREM?

Realitzarem un recorregut pels carrers de València, identificant a totes aquelles persones que es troben dormint a la intempèrie. Per a això, és necessari un gran nombre de persones voluntàries que vulguen sumar-se a aquesta iniciativa (prop de 400) per a poder cobrir el major àrea possible de la nostra ciutat.

COM POTS COL·LABORAR?

1. Inscriu-te en la pàgina de Facebook

2. Para atenció a la informació que enviem.

3. Forma’t (convocatòria de formació prevista per a la setmana del 14 al 18 d’octubre).

4. Participa en la nit del cens (24 d’octubre de 2019)

Per a qualsevol dubte, pots escriure’ns a censopshvalencia@gmail.com

 

 

Cartell de l’esdeveniment: