Sant Joan de Déu treballa dia a dia per facilitar la inclusió sociolaboral de persones sense llar. En aquest sentit, és important conèixer la realitat del mercat laboral i el món empresarial, per això rebem regularment a professionals i empresàries. És el cas de Gema Roig, fundadora de l’empresa valenciana Queen Potato.

Roig va visitar recentment el Centre Ocupacional Tàndem i l’alberg per donar una xarrada sobre la realitat del món laboral i la seua experiència empresarial. Durant la sessió, també va donar a conéixer el model de negoci de l’empresa i va repassar la situació del sector de l’hostaleria. A més, algunes de les set persones participants, van tenir ocasió de parlar amb ella i presentar la seua candidatura per a futurs processos de selecció.

Motivació i coaching

La xarrada també va estar enfocada a facilitar l’accés al mercat laboral de les persones participants gràcies al coneixement compartit per Roig. A el mateix temps, la sessió va aprofundir en l’adquisició d’habilitats socials a través de la motivació i el coaching enfocat a la recerca activa d’ocupació.

L’empresària i fundadora de Queen Potato té una relació pròxima amb Sant Joan de Déu gairebé des del principi de la seua fundació, en temps de pandèmia. Anteriorment ha donat truites de patates per al menjador de l’alberg.

Esta iniciativa s’engloba en el programa d’Acompanyament i Recerca Activa d’Ocupació (ACOMBAE) que compta amb el finançament de el Programa Operatiu de Fons Social de la Unió Europea i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.