Sant Joan de Déu València enguany no té en marxa una ruta activa ni es realitzarà l’edició a la ciutat del Túria. No obstant això, donem suport als centres de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu i Solidaritat Sant Joan de Déu en aquest projecte esportiu i solidari que tants bons moments ha portat al centre i participants en les 3 edicions anteriors.

L’edició d’enguany recupera l’esperit dels recorreguts més emblemàtics per Barcelona i Mallorca, a més d’oferir altres rutes per ciutats de la geografia catalana com Manresa, Lleida, o Sant Boi. Enguany com a novetat s’uneix Madrid a la mobilització solidària, oferint recorreguts variats per a conéixer la ciutat des de diferents punts de vista i sempre aportant el valor de solidaritat característic de la caminada.

El diumenge 20 de març de 2022 es podrà realitzar rutes caminant, corrent, i algunes d’elles amb bicicleta. Els equips poden ser de 4 a 20 persones, que juntes aconseguiran assolir un repte solidari econòmic que es destinarà a finançar diferents projectes socials i sanitaris.

Des de SJD València, animem a participar i com el lema d’enguany: Som el que compartim. Celebrem aquesta gran oportunitat per a visitar llocs nous, construint un món més just i solidari.

Més informació i inscripcions en: https://www.magiclinesjd.org/