La segona edició de la Magic Line València es presentarà dimecres 27 de novembre, a les 11:00 hrs, en la nau 0 de l’Edifici Bombes Gens, seu de la Fundació Per Amor a l ´Art. L’objectiu de Sant Joan de Déu Serveis Socials València és superar el gran èxit que va suposar la primera edició de la caminada solidària: 1.022 participants, 78 equips, 50 persones voluntàries, 20 organitzacions col·laboradores, 40 accions solidàries i 23.566€ recaptats.

Com a novetat respecte a 2019, enguany s’incorpora el barri d’El Cabanyal- Canyamelar al recorregut de la caminada; igualment, noves actuacions al llarg de tot el trajecte se sumaran a la festa final en la Plaça de l’Ajuntament de València, en la qual s’oferiran diversos concerts i animacions.

En estos moments es troba oberta la inscripció d’equips. Fins al moment, comptem amb equips inscrits formats en empreses, famílies, escoles i grups d’amics. Tres d’ells han sigut constituïts per la Fundació Per Amor a L’art, a la que agraïm sincerament la seua col·laboració en la presentació de la 2a Magic Line de València.

Al finalitzar l’acte de presentació, disfrutarem d’un café solidari a càrrec d’un equip Magic Line.