Dormitienda ha inclòs a Sant Joan de Déu València entre les entitats beneficiàries de l’ ‘Compromís 1 de 10′. Una iniciativa solidària llançada per l’empresa valenciana amb l’objectiu d’oferir un còmode descans a persones usuàries de diverses organitzacions socials de Madrid i València.

Al llarg de 2021, Dormitienda es compromet a donar matalassos a Sant Joan de Déu per a renovar els llits de l’alberg i les vivendes d’inserció. Concretament, donarà 1 matalàs per cada 10 unitats venudes del model Dormigrafeno. Com a presentació de la iniciativa, van obrir les seues botigues per servir un sopar de Nadal i oferir una nit de descans. Una experiència que les persones usuàries van disfrutar i de la qual guarden bons records.

La directora de Sant Joan de Déu València, Isabel Tortajada, agraeix el compromís de Mónica Duart, CEO de Dormitienda. “Gràcies al ‘Compromís 1 de 10’ podrem renovar els matalassos de l’alberg i els habitatges. Mònica Duart és una empresària amb un alt grau de compromís social, acollim amb gran il·lusió el suport de Dormitienda. Són un exemple de col·laboració entre el sector empresarial i social”, ha indicat Tortajada.

Dormitienda és una empresa valenciana referent en el sector del descans.