A un mes de la Magic Line, ja són més de 300 persones inscrites per a participar en aquesta caminada que uneix solidaritat, mobilització ciutadana, medi ambient i cultura.

La Magic Line és una caminada solidària, no competitiva, que es realitza per equips de 5 a 20 persones, a favor de les persones vulnerables. Aquesta caminada ja s’ha organitzat en cinc ocasions en Sant Joan de Déu a Barcelona, amb una participació de 13.000 persones, i dues edicions a Palma de Mallorca amb 1.500 persones inscrites, i el pròxim 17 de febrer de 2019 celebra la seua primera edició a València.

L’organització d’aquest esdeveniment respon a l’objectiu de visibilitzar a les persones sense llar i demostrar que, amb la implicació de tots i totes, podem contribuir a una societat més justa i igualitària. Apostem a més perquè la Magic Line siga una jornada lúdica que combine esport, cultura i valors, per la qual cosa la caminada finalitza en la Plaça de l’Ajuntament de València, punt emblemàtic dels grans esdeveniments de la ciutat.

Magic Line: Molt més que una caminada.

Creiem que és important cridar l’atenció sobre l’exclusió social i aconseguir implicar la ciutadania en accions solidàries de transformació social. La Magic Line promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a aconseguir abans de la caminada. Els equips realitzen accions de sensibilització i captació de fons del seu entorn per a aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització. L’èxit de la caminada serà el de les accions solidàries per a recaptar fons per a persones sense llar. Cada any s’organitzen centenars d’accions prèvies a la Magic Line per tot el territori.

La forma de participar és formant un equip, o unint-se a un existent. Cada equip, format entre 5 i 20 persones, es marcarà un repte econòmic que haurà d’aconseguir amb l’organització de diferents accions solidàries per a la captació de fons. Uns diners recaptats que, després, portaran a la Magic Line perquè siga destinat als projectes solidaris que realitza Sant Joan de Déu a València. Milers de persones ja s’han unit a aquesta mobilització solidària a Barcelona i Mallorca i, ara, arriba el torn de València.

Hi ha múltiples formes d’aconseguir els reptes solidaris, i cada equip n’organitza la seua. Hi ha equips que venen productes solidaris de l’entitat, escoles que organitzen vesprades de jocs i berenars per als i les més xicotets/tes, famílies i grups d’amics i amigues que es reuneixen en menjars o berenars i aporten una col·laboració econòmica.

SANT JOAN DE DÉU SERVEIS SOCIALS VALÈNCIA

Sant Joan de Déu Serveis Socials València acompanya a les persones sense llar en el seu procés de recuperació i inclusió social. Cada dia atenem més de 100 persones que han perdut tot i els oferim un projecte d’atenció integral, centrat en les seues necessitats, perquè puguen superar aquesta situació de desigualtat i exclusió social en què es troben.