Als Drets Humans, fes-li un like

Inicio>>Actualitat>>Als Drets Humans, fes-li un like

Als Drets Humans, fes-li un like

Des del 18 de juny fins a l’el 5 de juliol estarà exposada en el Centre de Salut de Tavernes de la Valldigna una exposició fotogràfica sobre Drets Humans que ha realitzat l’alumnat de 1r i 2n de l’ESO DEL Col·legi San José Patronat. Aquesta exposició fotogràfica sorgeix del Projecte de Sensibilització Escola Amiga de Sant Joan de Déu.

Escola amiga és un programa d’educació en valors, que té com a objectiu incrementar la consciència dels i les joves amb les persones més vulnerables, així com fomentar la cultura de la implicació social i la solidaritat. Organitzacions socials i comunitat educativa treballem conjuntament en projectes de mobilització, liderats per l’alumnat, utilitzant la metodologia de l’Aprenentatge Servei (APS).

 

 

L’exposició fotogràfica ha sigut dissenyada per alumnes de primer i segon de l’ESO del Col·legi San José Patronat, per a promoure els drets humans i les llibertats fonamentals. Aquest projecte naix a partir de la participació de l’alumnat en activitats de sensibilització sobre persones en situació de sense llar. A través de sessions de treball grupal, han conegut de primera mà els problemes que emboliquen les situacions de sensellarisme, visió que han plasmat en aquesta mostra visual.

Per a donar amb solucions que puguen resoldre una de les formes més dures de l’exclusió social, podem començar per reconéixer els drets humans d’aquestes persones, drets fonamentals que no estan sent garantits. Reconéixer que totes les persones tenim drets inherents a la nostra condició humana, sense cap distinció de raça, sexe, nacionalitat, origen ètnic, llengua o religió, és un primer pas per a emprendre accions com la que presentem.

Por |2019-06-17T18:34:17+02:00junio 17th, 2019|Actualitat|Sin comentarios

Deja tu comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Als Drets Humans, fes-li un like

Desde el 18 de junio hasta el el 5 de julio estará expuesta en el Centro de Salud de Tavernes de la Valldigna una exposición fotográfica  sobre Derechos Humanos que ha realizado el alumnado de 1º y 2º de la ESO DEL Colegio San José Patronato. Esta exposición fotográfica surge del Proyecto de Sensibilización Escuela Amiga de Sant Joan de Déu.

Escuela amiga es un programa de educación en valores, que tiene como objetivo incrementar la conciencia de los y las jóvenes con las personas  más vulnerables, así como fomentar la cultura de la implicación social y la solidaridad. Organizaciones sociales y comunidad educativa trabajamos conjuntamente en proyectos de movilización, liderados por el alumnado, utilizando la metodología del Aprendizaje Ser­vicio (APS).

 

 

La exposición fotográfica ha sido diseñada por alumnos de 1º y 2º de la ESO del Colegio San José Patronato, para promover los derechos humanos y las libertades fundamentales. Este proyecto nace a partir de la participación del alumnado en actividades de sensibilización sobre personas en situación de sin hogar.  A través de sesiones de trabajo grupal, han conocido de primera mano los problemas que envuelven las situaciones de sinhogarismo, visión que han plasmado en esta muestra visual.

Para dar con soluciones que puedan resolver una de las formas más duras de la exclusión social, podemos empezar por reconocer los derechos humanos de estas personas, derechos fundamentales que no están siendo garantizados. Reconocer que todas las personas tenemos derechos inherentes a  nuestra condición humana, sin distinción alguna de raza, sexo, nacionalidad, origen étnico, lengua o religión, es un primer paso para emprender acciones como la que presentamos.

 

Por |2019-06-17T18:23:40+02:00junio 17th, 2019|Actualidad|Sin comentarios

Deja tu comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Ir a Arriba