Dia mundial de la bicicleta

Inicio>>Actualitat>>Dia mundial de la bicicleta

Dia mundial de la bicicleta

El 19 d’abril celebra el Dia Mundial de la Bicicleta per a promoure l’ús d’aquest transport, intentar millorar els drets dels ciclistes i destacar els beneficis per a la salut i el medi ambient que suposa la utilització de la bici.

 

Muntar amb bici és, a més, un esport molt social, que podem realitzar amb els amics o en família, ja que es tracta d’un esport apte per a tots els públics. Si utilitzem la bicicleta com a mitjà de transport habitual,estarem contribuint a més a disminuir la contaminació de la nostra ciutat i a fer més fluït el tràfic. A més, per a Sant Joan de Déu Serveis Socials València, la bicicleta afavoreix la inclusió social de les persones sense llar i en risc d’exclusió social, perquè para moltes d’elles és un mitjà de transport assequible.

 

Des de fa 6 anys, Sant Joan de Déu desenvolupa a través del seu taller de bicicletes “Tàndem” un projecte d’Inserció Laboral que es dedica a formar en mecànica de bicicletes a persones beneficiàries de l’entitat. El taller de bicis Tàndem és una experiència pròxima a la inserció laboral, que millora l’autoestima de les persones beneficiàries, fomenta l’adquisició d’una nova habilitat i reforça la seua capacitat de superació.

 

En aquest dia, també volem destacar la nostra col·laboració en el Projecte de Bicis per a totes, amb el qual juntament amb AMA i Col·lectiu Soterranya, contribuïm al dret de la mobilitat sostenible. Aquest projecte solidari lliura bicicletes de forma gratuïta a persones que no disposen de mitjans econòmics per a poder adquirir aquest mitjà de transport.

 

Hui, volem agrair de forma especial als companys que estan implicats en el taller de bicicletes, a totes les persones que s’han format en el taller aprenent un nou ofici, a tots i totes els/as ciclistes que arreglen les seues bicicletes en ell i als nostres companys i companyes de Bicis per a totesper deixar-nos formar part d’aquest projecte solidari, ecològic i social.

(Fotografies: Pablo Argente)

 

TALLER DE BICICLETES TÀNDEM

Taller formatiu en reparació de bicicletes obert al públic

 

Horari: de dilluns a divendres de 09.30 a 14:30 i de 17:00 a 20:00.

Adreça: C/ Pare Urbà , 8 – València.

Telèfon: 96.366.50.70

Por |2018-04-25T15:38:13+02:00abril 19th, 2018|Actualitat|Sin comentarios

Deja tu comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Día mundial de la bicicleta

El 19 de abril celebra el Día Mundial de la Bicicleta para promover el uso de este transporte, intentar mejorar los derechos de los ciclistas y destacar los beneficios para la salud y el medio ambiente que supone la utilización de la bici.

Montar en bici es, además, un deporte muy social que podemos realizar con los amigos o en familia, ya que se trata de un deporte apto para todos los públicos. Si utilizamos la bicicleta como medio de transporte habitual, estaremos contribuyendo además a disminuir la contaminación de nuestra ciudad y a hacer más fluido el tráfico. Además, para Sant Joan de Déu Serveis Socials València, la bicicleta favorece la inclusión social de las personas sin hogar y en riesgo de exclusión social, porque para muchas de ellas es un medio de transporte asequible.

Desde hace 6 años  Sant Joan de Déu, desarrolla través de  su taller de bicicletas “Tándem” un proyecto de Inserción Laboral   que se dedica a formar en mecánica de bicicletas a personas beneficiarias de la entidad. El taller de bicis Tándem es una experiencia próxima a la inserción laboral, que mejora la autoestima de las personas beneficiarias, fomenta la adquisición de una nueva habilidad y refuerza su capacidad de superación.

En este día, también queremos destacar nuestra colaboración en el  Proyecto de Bicis para todas, con el que junto con AMA y Col-letiu Soterranya, contribuimos  al derecho de  la movilidad sostenible. Este proyecto solidario entrega bicicletas de forma gratuita a personas que no disponen de medios económicos para poder adquirir este medio de transporte.

Hoy queremos agradecer de forma especial a los compañeros que están implicados en el taller de bicicletas, a todas las personas que se han formado en el taller aprendiendo un nuevo oficio, a todos y todas los/as ciclistas que arreglan sus bicicletas en él y a nuestros compañeros y compañeras  de BICIS PARA todas por dejarnos formar parte de este proyecto solidario, ecológico y social.

(Fotografías: Pablo Argente)

 

TALLER DE BICICLETAS TÀNDEM

Taller formativo en reparación de bicicletas abierto al público

Horario: de lunes a viernes de 09.30 a 14:30 y de 17:00 a 20:00.

Dirección:C/ Padre Urbano ,8 – Valencia.

Teléfono: 96.366.50.70

Por |2018-04-25T15:26:31+02:00abril 19th, 2018|Actualidad|Sin comentarios

Deja tu comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Ir a Arriba