Visita de Mònica Oltra

Inicio>>Actualitat>>Visita de Mònica Oltra

Visita de Mònica Oltra

La xarxa d’habitatges de Sant Joan de Déu són un espai de convivència perquè les persones que han perdut la seua llar recuperen el seu sentiment de pertinença i de superació.

El carisma Hospitalari que impregna la nostra labor social ens convida a compartir amb col·laboradors i col·laboradores, voluntaris i voluntàries i germans, moments en la quotidianitat del dia a dia amb les persones usuàries dels habitatges.

El passat 21 d’agost, vam tenir el plaure de compartir amb la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i Consellera d’Igualtat i Política Inclusiva, Mònica Oltra, un matí en un de les 13 habitatges.

La visita de la Vicepresidenta ha sigut acollida per part de l’entitat com un reconeixement a la nostra labor d’oferir una llar per a aquelles persones que  l’han perdut. Per a Oscar, Javi i Nnorom, residents de l’habitatge, ha significat un reconeixement al seu esforç personal per a tirar endavant i, sobretot, la satisfacció de sentir-se visibles i que les seues històries de vida siguen acolliments des de l’afecte i la comprensió.

Destaquem l’interès de la Vicepresidenta per saber com es troben, els seus projectes de futur, les seues il·lusions. Podem dir que la visita es va convertir en una tertúlia on, des del respecte, es pretenia entendre la realitat de les persones que viuen en el carrer.

Volem agrair profundament la proximitat i la implicació de Mònica Oltra, així com al seu equip de treball.

 

 

Por |2018-09-26T10:06:52+02:00septiembre 14th, 2018|Actualitat|Sin comentarios

Deja tu comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Visita de Mònica Oltra

La red de viviendas de Sant Joan de Déu son un espacio de convivencia para que las personas que han perdido su hogar recuperen su sentimiento de pertenencia y de superación.

El carisma Hospitalario que impregna nuestra labor social nos invita a compartir con colaboradores y colaboradoras, voluntarios y voluntarias y hermanos, momentos en la cotidianidad del día a día con las personas usuarias de las viviendas.

El pasado 21 de agosto, tuvimos el placer de compartir con  la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana y Consellera de Igualdad y Política Inclusiva, Mònica Oltra, una mañana en una de las 13 viviendas.

La visita de la Vicepresidenta ha sido acogida por parte de la entidad como un reconocimiento a nuestra labor de ofrecer  un hogar para aquellas personas que lo han perdido. Para Oscar, Javi y Nnorom, residentes de la vivienda, ha significado un reconocimiento a su esfuerzo personal para salir adelante y, sobre todo, la satisfacción de sentirse visibles y que sus historias de vida sean acogidas desde el cariño y la comprensión.

Destacamos el interés de la Vicepresidenta por saber cómo se encuentran, sus proyectos de futuro, sus ilusiones. Podemos decir que la visita se convirtió en una tertulia donde, desde el respeto, se pretendía entender la realidad de las personas que viven en la calle.

Queremos agradecer profundamente la cercanía y la implicación de Mònica Oltra, así como a su equipo de trabajo.

Por |2018-09-26T10:06:16+02:00septiembre 14th, 2018|Actualidad|Sin comentarios

Deja tu comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Ir a Arriba