Magic Line

Logo Magic Line Sant Joan de Déu

La Magic Line és la mobilització solidària que camina des de 2014 per un món més just i solidari en diferents centres de Sant Joan de Déu. En SJD València, participem des de 2019 en aquesta mobilització solidària.

Des dels seus inicis ha sumat esforços i complicitats per a aconseguir un món millor i s’ha convertit en un esdeveniment emblemàtic que està en creixement.

L’esdeveniment es realitza per equips i no és competitiu. Al contrari, promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic solidari a aconseguir abans de la caminada.

Els equips realitzen accions de sensibilització i captació de fons en el seu entorn per a aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització. La recaptació es destina íntegrament als projecte de Sant Joan de Déu València i també es comparteix amb entitats amigues.

Un esdeveniment obert a totes les persones, col·lectius, centres educatius, entitats socials, organitzacions i empreses per a fer créixer la solidaritat.

LA MAGIC LINE ÉS MOLT MÉS QUE UNA CAMINADA, ÉS UN COMPROMÍS AMB QUI MÉS EL NECESSITA.

Tota la informació: www.magiclinesjd.org

Edició 2019 València

Edició 2020 València

Edició 2023 València