FUTURO & CO

L’adaptació a les necessitats concretes de cada persona, segons les seues característiques pròpies, fa que desenvolupem itineraris innovadors i especialitzats. Això, respon a la inquietud d’oferir respostes a més d’innovadores, més efectives per exemple els joves en situació de sensellarisme, com el Projecte FUTUR & CO.

Un projecte d’innovació social basat en la comunitat que aposta pel futur dels joves en risc d’exclusió social amb un model transformador que no institucionalitze a les persones i siga respectuós amb els seus drets, liderat per la Xarxa FACIAM i amb la participació de diferents entitats nacionals.

Tres centres de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu Provincia d’Espanya, Alberg Sant Joan de Déu de Madrid, Sant Joan de Déu València i Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona, formen part del projecte d’innovació social que aposta pel futur dels joves en risc d’exclusió social, finançat pels fons Next Generation del Pla Recuperació del Govern.

Comptem amb un equip que a través de la intervenció social, la investigació i el treball en xarxa, ofereix respostes innovadores per a l’abordatge del sensellarisme  juvenil. L’objectiu d’aquest projecte és aconseguir una major eficàcia en la cobertura de necessitats i facilitar l’intercanvi de bones pràctiques i iniciatives en matèria de prevenció i intervenció davant la problemàtica, possibilitant noves línies de treball en l’àmbit social i la creació d’un nou model de polítiques públiques basades en els resultats d’aquest projecte.

Tota la informació del projecte ací