Missió, visió i valors

La nostra missió és acollir i acompanyar, des del valor de l’hospitalitat, a persones sense llar per a, a partir dels seus desitjos i necessitats, crear oportunitats que els permeten desenvolupar el seu projecte de vida. El nostre compromís per a aconseguir aquesta missió és oferir una atenció integral, professional i pròxima que promoga la seua participació social.

La nostra visió és ser reconeguda per la societat com una entitat solidària que dona resposta a les necessitats de les persones sense llar de manera humana, innovadora i coherent. Participant activament en la prevenció i la reducció del *sinhogarismo a València a través de la intervenció, la innovació social i el treball en xarxa.

Els nostres valors són:

– Hospitalitat

– Qualitat

– Respecte

– Responsabilitat

– Espiritualitat

Sant Joan de Déu València està format per un equip de més de 50 professionals, persones voluntàries i 4 Germans que, cada dia, atenen més de 100 persones, que necessiten de noves oportunitats i suport social, per a poder viure de nou de manera autònoma i digna.

SJD València forma part de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu. És un dels 80 centres que dediquen els seus recursos a l’acolliment de les persones més vulnerables, en els àmbits de la infància, la malaltia crònica, la tercera edat, la salut mental, la discapacitat intel·lectual, diversitat funcional i les persones en situació de sense llar a Espanya.