Projecte Participat PILUSIÓN

Introducción de la página

Aquest és un projecte social participat entre Sant Joan de Déu València i PILUSIÓN.

PILUSIÓN naix del compromís de la família Fita Ríos, que va iniciar tot un procés de cerca per a poder implicar-se de manera activa en el suport a les persones més vulnerables de la societat. A través d’aquest, es ret homenatge a la seua filla i germana Pilu, qui sempre els ha transmés la seua il·lusió, força i compromís envers les persones més vulnerables.

PILUSIÓN, HABITATGES D’INCLUSIÓ

Al costat de Sant Joan de Déu València va obrir en 2022 el primer habitatge d’inclusió per a persones en situació de sense llar. Un habitatge en la qual són acollides quatre persones acompanyades per l’equip tècnic de Sant Joan de Déu, així com per l’equip de voluntariat de Pilusión, per a aconseguir un projecte de vida estable amb una autonomia econòmica, social i laboral.

Vols col·laborar amb PILUSIÓN, HABITATGES D’INCLUSIÓ?

PILUSIÓN SALUT

El projecte creix en 2023 amb l’obertura d’un nou habitatge social de salut, per a acollir a pacients i familiars que es troben en processos mèdics i requereixen traslladar-se a la ciutat de València per a poder seguir els seus tractaments hospitalaris.

Els elevats costos de llogar un habitatge de manera temporal durant els tractaments suposen una situació de vulnerabilitat per a moltes persones que no poden accedir a un espai d’acolliment i tranquil·litat durant els diferents processos mèdics.

Des de Pilusión s’interessen per aquesta realitat i decideixen llavors treballar per a finançar i fer un acompanyament a les persones que per situació econòmica precisen d’un habitatge durant el temps que enfronten a la malaltia o acompanyen als seus familiars.

Vols col·laborar amb PILUSIÓN SALUT?

ALIANCES I INICIATIVES SOLIDÀRIES

Des de Pilusión, desenvolupen diferents propostes solidàries per a poder aportar als projectes socials que secunden.

Vols col·laborar amb IRONPILU?